Bezorgde ondernemers doen een gezamenlijke toezegging door middel van De Weg naar een Gelukkig Leven

|

International

.

May 5, 2010

|

Bezorgde ondernemers doen een gezamenlijke toezegging door middel van De Weg naar een Gelukkig Leven

Kleine bedrijven in de dienstverlenende sector over de hele wereld steunen “De Weg naar een Gelukkig Leven Campagne” dat zich inzet op het verlagen van buurtcriminaliteit en het verbeteren van lokale gemeenschappen.

Van bedrijven uit Ecuador tot Kenia, Pakistan tot Italië en Australië tot de USA, droegen hun De Weg naar een Gelukkig Leven T-shirts, gaven exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven aan hun klanten en afnemers, en hingen posters op in hun winkelramen, allemaal om de leefregels uit De Weg naar een Gelukkig Leven te promoten in hun gebieden.

De internationale campagne om morele waarden te herstellen zoals uitgedrukt in het boek De Weg naar een Gelukkig Leven wordt ondersteund door een groot aantal organisaties en instituten, inclusief de federale overheden van Panama en Venezuela, het Israëlische Departement van Gevangenissen en een reeks van multinationals.

Voor een gratis Informatiepakket, inclusief een exemplaar van De Weg naar een Gelukkig Leven boekje en een DVD die het programma De Weg naar een Gelukkig Leven introduceert, klik hier.

Stuur ons je nieuws met foto’s en video-opnames, zodat we dit kunnen delen met anderen door hier te klikken om contact met ons op te nemen.