Filipijnse Nationale Politie maakt gebruik van de 21 leefregels om een land op te bouwen

De Weg naar een Gelukkig Leven ambassadeur Jorge de Tagle werkt met Filipijnse ambtenaren om iedere bewoner van de Filipijnen te bereiken met de 21 leefregels van De Weg naar een Gelukkig Leven.

lees meer >>

De magie van De Weg naar een Gelukkig Leven in Punjab, India

De Radha Soami spirituele beweging in India neemt De Weg naar een Gelukkig Leven aan en legt de basis om de provincie Punjab van de ondergang te verlossen.

lees meer >>

Houd van kinderen en help hen – dat is haar manier

Rosalba Cordero is het gelukkigst wanneer ze bezig is het welzijn van jongeren en kinderen te beschermen en hun toekomst veilig te stellen met De Weg naar een Gelukkig Leven.

lees meer >>

Geef een geit, het is de weg naar een gelukkig leven

Gezond verstand als gids voor een beter leven: van toepassing en invloedrijk in alle gemeenschappen.

lees meer >>

Nieuwe vertaling belooft rust en kalmte in door conflicten geplaagd zuidelijk Thailand

De Weg naar een Gelukkig Leven wordt nu in het Maleis-Jawi gedrukt, de met Arabische letters geschreven taal in het zuiden van Thailand. Daar brengt ze in de door rebellie verwoeste regio het vooruitzicht van blijvende vrede.


lees meer >>

365 dagen per jaar geluk en productiviteit in Hongarije brengen

Echtpaar Antónia en Ferenc Novák, trekken Hongarije uit een morele crisis die tien jaar geleden plaatsvond, door gebruik te maken van De Weg naar een Gelukkig Leven om trots en geluk weer aan mensen terug te geven.

lees meer >>

Een Pakistaans “Baken van Geluk”

Aisha Zafar combineert charme en een streven om anderen te helpen, om zowel kinderen als volwassenen richting te geven, zodat ze levens leiden die meer de moeite waard en gelukkiger zijn.

lees meer >>

Nooit te laat om een nieuwe weg in kaart te brengen

Een mens deelt De Weg naar een Gelukkig Leven en verandert het leven van een ander.

lees meer >>

Motorclub pakt stedelijke verloedering aan

In de staat Michigan in de VS ligt de stad Detroit, ooit beroemd vanwege haar bloeiende auto-industrie en de Motown muziekgeschiedenis, maar tegenwoordig een van de Amerikaanse steden met de meeste problemen. Stijgende werkloosheid, criminaliteit en drugssmokkel zorgden ervoor dat in de afgelopen 10 jaar 25% van de bevolking naar een ander gebied verhuisde, wat resulteerde in een enorme leegstand van tienduizenden bedrijven, kantoren en huizen.

lees meer >>

Staatssecretaris voor Hoger Onderwijs leidt De Weg naar een Gelukkig Leven

Roberto Naya, inwoner van Miami en afkomstig uit het Caribische gebied, zag in De Weg naar een Gelukkig Leven een oplossing voor de morele achteruitgang die samengaat met de toenemende criminaliteit en geweldsdelicten in de Dominicaanse Republiek en begon een campagne met lezingen en training.

lees meer >>

Met één persoon tegelijk de wereld veranderen

De enorme impact van De Weg naar een Gelukkig Leven blijkt uit de volgende voorbeelden, waarbij de positieve verandering in de levens van mensen een enorme invloed heeft op hun omgeving.

lees meer >>

Ghana: het nieuwste lid van De Weg naar een Gelukkig Leven familie

De Weg naar een Gelukkig Leven Stichting lanceerde onlangs haar campagne in Ghana, Afrika, door een seminar te houden in een middelbare school die gebouwd is door de inwoners van een kleine gemeenschap. De inwoners van de stad en de medewerkers van de school waren bezorgd over de groei...

lees meer >>

Geweld op School Vermindert

Een openbare middelbare school net buiten de stad New York had een erg slechte reputatie vanwege geweld. In de achttien maanden voordat met de Jeugdeducatie Campagne begonnen werd, gebaseerd op het boekje De Weg naar een Gelukkig Leven – had deze school iedere dag twee of drie gevechten...

lees meer >>

Bezorgde ondernemers doen een gezamenlijke toezegging door middel van De Weg naar een Gelukkig Leven

Bezorgde ondernemers doen een gezamenlijke toezegging door middel van De Weg naar een Gelukkig Leven

Kleine bedrijven in de dienstverlenende sector over de hele wereld steunen “De Weg naar een Gelukkig Leven Campagne” dat zich inzet op het verlagen van buurtcriminaliteit en het verbeteren...


lees meer >>

De Invloed van De Weg naar een Gelukkig Leven op de Olympische Winterspelen

Leden van een team De Weg naar een Gelukkig Leven leverden bundels boekjes aan liefdadigheidsorganisaties, scholen en jongerengroepen, die ze toen distribueerden in het Vancouver gebied voor en gedurende de 2010 Olympische Winterspelen. Meer dan 65.000 aangepaste exemplaren van De...

lees meer >>

Stoppen van de bomaanvallen

Bomaanvallen lagen drie weken stil nadat De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes, gepubliceerd in Urdu, gedistribueerd waren in de steden Lahore, Islāmābād en Rāwalpindi in het noorden van Pakistan. Deze steden liggen drie uur verwijderd van de Afghaanse grens. Maandenlang waren...

lees meer >>