WINTER 2015NIEUWSBRIEF

De Weg naar een Gelukkig Leven
MET ÉÉN PERSOON TEGELIJK DE WERELD VERANDEREN

De enorme impact van De Weg naar een Gelukkig Leven blijkt uit de volgende voorbeelden, waarbij de positieve verandering in de levens van mensen een enorme invloed heeft op hun omgeving.

Schoolhoofd in Michigan:
“In het afgelopen schooljaar hebben we het geweld op school met 80% procent teruggedrongen. Ook is het respect tegenover leraren een stuk verbeterd en wordt er veel minder gescholden. We zien dat de kinderen meer geneigd zijn om rustig te gaan zitten, tot rust te komen, na te denken over hun gedrag en een goed voorbeeld te geven. Dat is een verbetering van 100%.”

Leidinggevend opleidingsfunctionaris, Californië:
“We verwijzen onze werknemers regelmatig naar het boekje om hen te helpen hun persoonlijke problemen op te lossen. Eerlijk gezegd is het boekje een factor van betekenis in ons succes.”

Leraar, Quito, Ecuador:
“Dit programma loont de moeite. Het helpt mijn studenten het beter te doen in hun leven. Terwijl ze voor het seminar vaak behoorlijk vijandig, respectloos en verveeld zijn, zie ik naderhand vrijwel altijd dat ze een stuk vrolijker zijn, veel welwillender en dankbaar en gaan ze op een veel betere manier met elkaar om.”

Gevangene, Staatsgevangenis New York:
“Toen ik aan deze cursus begon, had ik niet verwacht dat het zo’n grote impact op mijn problemen en het drama en de situaties van mijn dagelijks leven zou hebben, maar dat veranderde al gauw. Het maakte niet alleen heel veel bij me los, maar zorgde er ook voor dat ik eindelijk mezelf kon zijn en mijn masker durfde af te zetten. Ik kijk nu heel anders tegen het leven en andere mensen aan. Naast mijn eigen voortbestaan is ook het voortbestaan van anderen belangrijk... Ik maak nu betere keuzes, keuzes die ik baseer op wat ik in deze cursus heb geleerd. Ik raad echt iedereen aan om dit ook te doen en een nieuwe start te maken.”

Opleidingsambtenaar, Palestijnse Overheid:
“Er zijn een miljoen exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven in Palestina en Israël uitgedeeld. Het maakt een enorm verschil. Het kan een rol spelen bij de verzoening van beide volkeren.”

“WE ZIEN DAT DE KINDEREN MEER GENEIGD ZIJN OM RUSTIG TE GAAN ZITTEN, TOT RUST TE KOMEN, NA TE DENKEN OVER HUN GEDRAG EN EEN GOED VOORBEELD TE GEVEN. DAT IS EEN VERBETERING VAN 100%.”

– Directeur middelbare school, Michigan


112 MILJOEN BOEKJES
112 Talen

De Weg naar een Gelukkig Leven is in 112 talen verschenen om het voor iedereen toegankelijk te maken, zelfs in talen die maar door relatief weinig mensen gesproken worden, zoals:

Haïtiaans Creools Naast het Frans is dit de officiële taal in Haïti, gesproken door 12 miljoen mensen.
Maori Naast het Engels een officiële taal in Nieuw-Zeeland, gesproken door 23,7% (160.000) van de Maori’s.
Tetum Samen met het Portugees de officiële taal van Oost-Timor, gesproken door 85% van de bevolking van 1,1 miljoen mensen.


ANDEREN HELPEN OM DE WEG NAAR EEN GELUKKIG LEVEN TE VINDEN

The Way to Happiness Foundation International heeft als doel het morele verval van de maatschappij terug te dringen door vertrouwen en eerlijkheid te herstellen. Zij doet dit door de 21 leefregels op grote schaal te verspreiden. Uw donaties helpen om de productie en verspreiding van De Weg naar een Gelukkig Leven boekje en het lesmateriaal mogelijk te maken.