NIEUWSHERSTELLEN VAN EERGEVOEL EN ZELFRESPECT

HET VERSPREIDEN VAN EEN GELUKKIG LEVEN TIJDENS DE JAARLIJKSE OPTOCHT

De praalwagen van De Weg naar een Gelukkig Leven in de 34e jaarlijkse “Kerstmis in het Dorp” viering in Fair Oaks, Californië, gesponsord door de Kamer van Koophandel.
De 21 leefregels voor een gelukkig leven worden gepromoot tijdens de 34e viering van de kerstperiode.

De 34e jaarlijkse “Kerstmis in het Dorp” viering, gesponsord door de Kamer van Koophandel in Fair Oaks, Californië, verhoogde dit jaar voor duizenden de feestvreugde van Kerstmis met een gemberkoekhuis, kunst en ambachten bij de Santa Schrijversworkshop en de Parade van Lichten langs Fair Oaks Boulevard.

De Scientology kerk Sacramento en plaatselijke Scientology Missies bundelden hun krachten om een praalwagen voor de parade te creëren ter ere van De Weg naar een Gelukkig Leven – een van de tientallen praalwagens die door lokale groepen in de gemeenschap waren gemaakt. De praalwagens reden langs de uitgestippelde route, vergezeld van fanfares, dansers, functionarissen, oldtimers en een algehele kerststemming.

De vrijwilligers van de plaatselijke afdeling van De Weg naar een Gelukkig Leven hadden meegeholpen de praalwagen te maken. De Scientology Kerk en haar missies sponsoren deze afdelingen om hun gemeenschappen te verheffen door het promoten van de religieuze, op gezond verstand gebaseerde gids voor een beter leven.

Aan boord van de praalwagen zat een jonge vrijwilliger met een bord met de titel van een van de 21 leefregels van De Weg naar een Gelukkig Leven “Respecteer en help je Ouders” – een passend motto voor het gezinsvriendelijke evenement. In het hoofdstuk staat:

“Wat er ook gebeurd is, we moeten in gedachten houden dat onze ouders de enige ouders zijn die we hebben. En als zodanig behoren we onder alle omstandigheden respect voor hen te tonen en hen te helpen.

Tot de weg naar een gelukkig leven hoort ook dat je op goede voet staat met je ouders of met degenen door wie je bent opgevoed.” – Leefregel 5WE WILLEN echt VAN JE HOREN

Het is nooit te laat voor een nieuw begin; en nooit te laat een ander een kans op een betere toekomst te geven door het delen van De Weg naar een Gelukkig Leven, zoals deze twee verhalen illustreren.

ARTIEST

“Ik was een van die kinderen waar vaak naar wordt verwezen als een ‘probleem’. En dat was waar – problemen met de politie, mijn school en mijn ouders. Persoonlijk was ik er niet zo goed aan toe – pleegde misdrijven, ging me te buiten aan alcohol en ik begon drugs te gebruiken. Mijn schoolrapporten hadden 10-en, maar alleen voor ‘afwezigheid’.

Mijn ouders lieten een exemplaar van De Weg naar een Gelukkig Leven achter op mijn bed, en ik ging zitten en las het. Het boek bevatte veel concepten waar ik altijd al naar wilde streven, maar waarin ik had gefaald, zelfs in wat van die heel simpele dingen waarvan ik dacht dat dat geen probleem voor mij zou zijn, zoals ‘Wees het vertrouwen van anderen waard’.

Iets gebeurde er met me toen dat naakte feit echt tot mij doordrong en ik me realiseerde dat ik het vertrouwen van anderen niet waard was. Ik besloot te veranderen. Ik besloot juiste beslissingen in mijn leven te maken. Ik ben nu een vrij succesvolle acteur en componist. In feite zal mijn eerste Internationale Wereldpremière met het Brandenburg Filharmonisch Orkest zijn. Ik steun dit programma omdat ik weet dat als mijn ouders me het boek niet hadden gegeven, ik waarschijnlijk nu in de cel zou zitten.”

15-JARIGE JONGELING

“Stelen, vechten, spijbelen, drugs gebruiken, mijn moeder zonder respect behandelen – dit soort dingen deed ik twee jaar geleden dagelijks. Ik had geen enkel doel in mijn leven. Het kon me niet schelen of ik zou worden doodgeschoten. Ik had geen contact met mijn familie.

Toen begon ik een cursus te volgen: De Weg naar een Gelukkig Leven, en ik kan vol trots vertellen dat dit mijn leven heeft gered. Ik heb nu een baan en op school gaat het echt goed. Het contact met mijn familie is super. Het belangrijkste is dat ik nu een doel heb.”FEITEN

GEWELDSMISDRIJVEN IN DE VS
De uitdaging waar burgers en de politie voor staan, wordt duidelijk in deze cijfers.

1.248.185

GEWELDS­MISDRIJVEN

in één jaar tijd begaan – een toename van 4,1% ten opzichte van het voorgaande jaar

95.730

VERKRACHTINGEN

die in een periode van 12 maanden aan de politie zijn gemeld

7.919.035

MISDRIJVEN MET BETREKKING TOT EIGENDOMMEN

in één jaar tijd, waaronder inbraken, diefstal en diefstal van motorvoertuigen

$ 15,6

MILJARD

schade aan eigendommen en door misdrijven in een enkel jaar

10,7

MILJOEN ARRESTATIES

door de Amerikaanse politie in een periode van 12 maanden, zonder de arrestaties voor verkeersovertredingenHELPEN VERTROUWEN TE HERSTELLEN

The Way to Happiness Foundation International heeft als doel het morele verval van de maatschappij om te keren door vertrouwen en eerlijkheid te herstellen door de 21 leefregels op grote schaal te verspreiden. Uw donaties helpen om de productie en verspreiding van De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes en het lesmateriaal mogelijk te maken.