NIEUWSHERSTELLEN VAN EERGEVOEL EN ZELFRESPECT

DE WEG NAAR EEN GELUKKIG LEVEN: EEN MIDDEL OM RUST IN DE CONTROVERSE IN CATALONIË TE BRENGEN

In Catalonië praten vrijwilligers met voorbijgangers (boven), de 21 leefregels houden aandacht gevangen (rechtsboven) en vrijwilligers treden op bij een De Weg naar een Gelukkig Leven-evenement (rechtsonder).
Terwijl politici en burgers van Spanje debatteren over de onafhankelijkheid van Catalonië, besluiten vastbesloten vrijwilligers van De Weg naar een Gelukkig Leven-campagne om wat gezond verstand in de situatie te brengen, ongeacht hoe die gaat uitpakken.

De roep van de regio Catalonië om onafhankelijkheid stortte Spanje in een van de ergste politieke crisissen sinds de terugkeer van dat land naar democratie vier decennia terug. Duizenden mensen gingen de straat op om voor of tegen de onafhankelijkheidsbeweging te protesteren. Het toerisme in Catalonië daalde met 15 procent in de twee weken voorafgaande aan het controversiële referendum van de regio over onafhankelijkheid.

De vrijwilligers van De Weg naar een Gelukkig Leven uit Barcelona, Madrid, Valencia, Alicante, Seville, Bilbao en Vitoria-Gasteiz besloten dat, ongeacht de politiek, ze de mensen tot kalmte wilden manen. Met voorbeelden van succesvolle campagnes van De Weg naar een Gelukkig Leven voor vrede in andere landen zoals Colombia en Israël, wilden de vrijwilligers in één weekend zoveel mogelijk mensen bereiken met de 21 leefregels.

De vrijwilligers van De Weg naar een Gelukkig Leven (...) besloten dat, ongeacht de politiek, ze de mensen tot kalmte wilden manen.

Het “Hoe je dit Boek kunt gebruiken” hoofdstuk van De Weg naar een Gelukkig Leven geeft je de te nemen stappen:

“Je wilt je vrienden en kennissen natuurlijk graag helpen.

Kies dan iemand uit wiens acties invloed kunnen hebben op je eigen leven, ook al is het maar zijdelings.

Schrijf op de voorpagina van dit boek op de bovenste lijn de naam van die persoon.

“Schrijf of stempel je eigen naam op de onderste lijn.

Geef de persoon het boek.

Vraag hem het te lezen. (...)

Geef hem nog wat extra exemplaren van dit boek. (...) Laat de persoon deze boeken zelf aan mensen geven die in zijn of haar leven een rol spelen.

Als je hiermee doorgaat zul je jouw Voortbestaanskansen, en die van anderen, enorm vergroten.

Dit is een weg naar een veel veiliger en gelukkiger leven voor jezelf en anderen.”

Dat weekend distribueerden 230 vrijwilligers 52.110 boekjes van De Weg naar een Gelukkig Leven door heel Spanje. Nog eens 15.000 exemplaren in El Periódico zorgden ervoor dat dit de grootste distributie van het boekje in Spanje werd.FEITEN

GEWELDSMISDRIJVEN IN DE VS
De uitdaging waar burgers en de politie voor staan, wordt duidelijk in deze cijfers.

1.248.185

GEWELDS­MISDRIJVEN

in één jaar tijd begaan – een toename van 4,1% ten opzichte van het voorgaande jaar

95.730

VERKRACHTINGEN

die in een periode van 12 maanden aan de politie zijn gemeld

7.919.035

MISDRIJVEN MET BETREKKING TOT EIGENDOMMEN

in één jaar tijd, waaronder inbraken, diefstal en diefstal van motorvoertuigen

$ 15,6

MILJARD

schade aan eigendommen en door misdrijven in een enkel jaar

10,7

MILJOEN ARRESTATIES

door de Amerikaanse politie in een periode van 12 maanden, zonder de arrestaties voor verkeersovertredingenHELPEN VERTROUWEN TE HERSTELLEN

The Way to Happiness Foundation International heeft als doel het morele verval van de maatschappij om te keren door vertrouwen en eerlijkheid te herstellen door de 21 leefregels op grote schaal te verspreiden. Uw donaties helpen om de productie en verspreiding van De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes en het lesmateriaal mogelijk te maken.