NIEUWSHERSTELLEN VAN EERGEVOEL EN ZELFRESPECT

KALMTE BRENGEN IN TURBULENTE TIJDEN

Een dankbare inwoner van Seminole Heights poseert met een TWTH vrijwilliger (boven) na het ontvangen van een boekje met een gepersonaliseerd “Stop het moorden” kaft (onderaan).
De afdeling van De Weg naar een Gelukkig Leven in Tampa brengt kalmte en hoop naar Seminole Heights.

De groene wijk Seminole Heights in Tampa, Florida, is de laatste plaats waar je een seriemoordenaar die op vrije voeten is zou verwachten. Echter, in het najaar van 2017, na vier moorden, was de dreiging reëel. Met slechts wat wazige beelden van bewakingscamera’s, had de politie maar weinig aanwijzingen. De mensen in de gemeenschap waren gespannen. Na het bijwonen van een persconferentie door vertegenwoordigers van het stadhuis van Tampa en het politiebureau, besloot de Tampa afdeling de kalmte te herstellen.

L. Ron Hubbard, de auteur van De Weg naar een Gelukkig Leven, zei: “Je hoeft alleen maar dat boekje in de maatschappij te blijven verspreiden. Net als gezuiverde olie op de golven kalmerend werkt op de woeste zee, zal de invloed dan steeds verder en verder gevoeld worden in de wereld om je heen.” In lijn daarmee zette het team een plan in werking om alle inwoners van Seminole Heights te bereiken en om een kalmerende invloed te zijn in die turbulente tijd.

Ze gingen van deur tot deur en gaven exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven met een gepersonaliseerd kaft waarop stond: “Stop het moorden”. Ze spraken met elke persoon over hun bezorgdheid. Zelfs nadat een verdachte was gearresteerd, gingen ze tot in 2018 door, totdat alle huishoudens met de 21 leefregels waren bereikt.

Buren waren zo dankbaar dat ze met TWTH vrijwilligers op de foto’s wilden, dat ze om hun eigen T–shirts vroegen en de vrijwilligers uitgebreid bedankten. Op het nieuws van Channel 10 om 18:00 uur, hield de nieuwslezer een exemplaar van De Weg naar een Gelukkig Leven omhoog en merkte op dat TWTH afdeling van Tampa “besloten had dat dit een goed moment was om een boodschap van burenliefde te verspreiden”.WE WILLEN echt VAN JE HOREN

Overheden en onderwijsinstellingen over de hele wereld vinden het De Weg naar een Gelukkig Leven programma van onschatbare waarde in hun werk. Hier is wat professionals van sommige van die organisaties te zeggen hadden:

CALHOUN CITY SCHOOLS, GEORGIA, VS

Ik wilde u graag laten weten wat een waardevolle aanwinst de De Weg naar een Gelukkig Leven video’s zijn. We hebben een aantal ervan de afgelopen paar jaar gebruikt bij het trainen van leerlingen en personeel. Eén ervan hebben we onderdeel gemaakt van onze jaarlijkse training voor de preventie van pesten: “Breng mensen van goede wil geen schade toe”. Het past goed bij onze “Sta op tegen pesten” boodschap.

ALGEMEEN BURGEMEESTER VAN DE BITOU GEMEENTE, ZUID–AFRIKA

Ik verwelkom het vrijwilligerswerk, de inzet en de toewijding van De Weg naar een Gelukkig Leven Stichting. Het programma valt goed samen en resoneert met de strategische doelstellingen die we willen implementeren. Daarom steunen we het belangrijke werk dat is verricht door het De Weg naar een Gelukkig Leven programma.

COLLEGE VOOR KUNST, HANDEL & WETENSCHAP, INDIA

Jullie niet-religieuze en niet-politieke boek heeft wereldwijd overeenstemming gevonden bij alle rassen, culturen en religies. Het is zeer relevant en belangrijk bij het onderwijzen van waarden aan jongeren en het versterken van hun karakter. Het stelt ze in staat om voor zichzelf en voor dit land juiste beslissingen te nemen.

BOLIVAR NATIONAL GUARD, VENEZUELA

Ik ben blij dat ik in uitbundige woorden mijn hartelijke felicitaties kan uitdrukken voor de leden van de De Weg naar een Gelukkig Leven Stichting. We bedanken u met grote tevredenheid voor het feit dat de leefregels van deze Stichting in ons dagelijks werk zijn opgenomen. Het draagt bij aan de vorming van onze cadetten, studenten, officieren en professionele troepen, die nu in de filosofie volgen van het leiden van een gelukkiger en succesvoller en verantwoordelijk leven.FEITEN

ONZE OMGEVING
De volgende feiten zijn redenen waarom we voor onze omgeving moeten zorgen.

27%

van de koraalriffen

van de hele planeet zijn vernietigd

80%

VAN DE BOSSEN

zijn al verloren, waarbij er elke dag nog eens 375 vierkante kilometer wordt vernietigd

658

HECTARE

van productieve grond verandert elk uur in een woestijn

1,8

MILJOEN DODEN

elk jaar, als gevolg van onveilig water en water-gerelateerde ziekten

55

MILJARD TON

fossiele energie, mineralen, metalen en biomassa worden er elk jaar aan de aarde onttrokkenHELPEN VERTROUWEN TE HERSTELLEN

The Way to Happiness Foundation International heeft als doel het morele verval van de maatschappij om te keren door vertrouwen en eerlijkheid te herstellen door de 21 leefregels op grote schaal te verspreiden. Uw donaties helpen om de productie en verspreiding van De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes en het lesmateriaal mogelijk te maken.