NIEUWSHERSTELLEN VAN EERGEVOEL EN ZELFRESPECT

VREDE NAAR DE STRATEN VAN LONDEN

Vrijwilligers van De Weg naar een Gelukkig Leven campagne in Londen gaan van deur tot deur in Stonebridge om te helpen te zorgen dat het gebied vrij van misdaden is.
TWTH Londen neemt Stonebridge onder handen na een verzoek om hulp van een gemeenteraadslid.

Dankzij een team van vrijwilligers uit Londen, werd De Weg naar een Gelukkig Leven campagne in Stonebridge geïmplementeerd. Stonebridge is een wijk in Londen die geteisterd wordt door geweldsmisdrijven, met het grootste aantal pistoolschoten in Londen in één jaar. Het team begon hun acties na een verzoek van een Londens raadslid. Ze noemden het het “Safer Stonebridge” (Veiliger Stonebridge) project. Stonebridge is zo genoemd naar de stenen brug die daar in 1745 was gebouwd. Later werd het de locatie van de Stonebridge boerderij.

Tijdens de eerste fase van het project van de Londense Weg naar een Gelukkig Leven afdeling, bereikten ze bijna 6000 huishoudens door van deur-tot-deur boekjes te distribueren en plaatselijke bedrijven aan te spreken. Om dit te doen, haalde het team van De Weg naar een Gelukkig Leven een gedetailleerde kaart van de omgeving tevoorschijn. Daarop gaven ze elke plek aan zodra ze daar waren geweest. Ze maakten een lijst van alle groeperingen in het gebied die betrokken zouden kunnen worden, en namen met elk van die groeperingen contact op. De bedoeling was om ze aan boord van het project te krijgen waarna ze hun eigen leden zouden kunnen bereiken.

Het raadslid dat in eerste instantie de hulp van de vrijwilligers had ingeroepen, bedankte hen voor “het belang van dit programma en hoe dit de gemeenschap ten goede komt”.

En ze zijn nog maar net begonnen. Ze zullen doorgaan met een gemeenschaps­schoonmaak­project, seminars op scholen en meer deur-tot-deur distributieacties. Het uiteindelijke doel van het team is om vrede te brengen in de wijk, die bekendstaat om het grootste aantal misdaden in de stad die met pistool en mes worden gepleegd.WE WILLEN echt VAN JE HOREN

Ambtenaren beschouwen De Weg naar een Gelukkig Leven als een tool dat ze nodig hebben om veranderingen in hun land te realiseren.

MINISTER VAN STEDELIJKE ONTWIKKELING, NEPAL

De Weg naar een Gelukkig Leven plaveit de weg naar vrede, veiligheid en welvaart. Ik heb het doel en de verantwoordelijkheid om moraliteit te ontwikkelen en om alles te ondersteunen wat de mensheid en het Nepalese volk kan helpen. Met de hoogste achting en waardering voor de humanitaire werken van L. Ron Hubbard, beveel ik uit het diepst van mijn hart van harte aan, om De Weg naar een Gelukkig Leven te adopteren, ten behoeve van het Nepalese volk.

PRESIDENT BELGISCHE AFDELING, INTERNATIONALE CHRISTELIJKE RAAD

De 21 leefregels van De Weg naar een Gelukkig Leven geven een op morele waarden gebaseerde begeleiding aan elk wezen dat bereid is het te gebruiken en zijn/haar leven te veranderen om de mensheid te dienen. Om van deze wereld een betere plek te maken om in vrede te kunnen leven – dat is wat de heer Hubbard ons gaf. Hij had een profetische visie voor een gelukkig leven dat iedereen kan bereiken door de eenvoudige principes die hij in zijn boek, De Weg naar een Gelukkig Leven, heeft beschreven te volgen. Men zou de distributie van De Weg naar een Gelukkig Leven overal ter wereld aan moeten moedigen.

HOOFDCOMMISSARIS VAN DE FILIPIJNSE NATIONALE POLITIE

De mensen van de Filipijnen hebben toestemming gegeven om de Filipijnse samenleving om te vormen door illegale drugs, criminaliteit en corruptie te elimineren. We proberen te leren van het “Colombiaanse Wonder”, waar met succes de misdaad- en drugstrends omkeerden en waar de maatschappelijke verspreiding van De Weg naar een Gelukkig Leven naar 25 procent van de burgers door de nationale politie werd gedaan. We zien een dringende noodzaak in de National Capital Region (Nationaal Hoofdstedelijke Regio), met 16,2 miljoen inwoners. Een kritische massa van betrokken burgers kunnen alleen worden bereikt met de gezamenlijke inspanningen, bijdragen en steun van alle sectoren van de samenleving.FEITEN

GELUK BRENGEN
Hier is een korte samenvatting van de resultaten van een jaar van activiteiten van de wereldwijde De Weg naar een Gelukkig Leven campagne.

2

DUIZEND

De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes over de hele wereld gedistribueerd

321

GEPERSONALISEERDE KAFTEN

De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes op maat gemaakt voor mensen om uit te delen aan vrienden, collega’s en hele bevolkingen

56.880

LEERLINGEN

bereikt met De Weg naar een Gelukkig Leven

388.552

BEZOEKERS

op thewaytohappiness.org waar ze boekjes aan kunnen vragen, video’s kunnen bekijken en de e-cursus kunnen doen

84,5

DUIZEND

bereikt door de tv-uitzendingen van TWTH Non-profit Commercials en de boek-op-filmHELPEN VERTROUWEN TE HERSTELLEN

The Way to Happiness Foundation International heeft als doel het morele verval van de maatschappij om te keren door vertrouwen en eerlijkheid te herstellen door de 21 leefregels op grote schaal te verspreiden. Uw donaties helpen om de productie en verspreiding van De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes en het lesmateriaal mogelijk te maken.