NIEUWSHERSTELLEN VAN EERGEVOEL EN ZELFRESPECT

DE HARLEM ‘VREDE IN DE STRATEN’-DEMONSTRATIE RICHT ZICH OP WAPENGEWELD

gcui_twth:vm-volume4-issue3-article2-head1
gcui_vm:vm-volume4-issue3-article2-head1
gcui_vm:vm-volume4-issue3-article2-head1
United in Peace New York en andere gelijkgestemde organisaties demonstreren (hierboven), treden naar buiten via de media (boven, rechts) en delen De Weg naar een Gelukkig Leven uit (boven, rechts).
United in Peace weet dat er een juist antwoord is op wapengeweld. Ze sloten zich aan bij andere organisaties om in de straten van Harlem te demonstreren om dat punt luid en duidelijk te maken terwijl ze De Weg naar een Gelukkig Leven verspreidden.

De New Yorkse afdeling van de United in Peace Foundation ging de straat op om te protesteren tegen wapengeweld en om vrede te promoten. Activisten, geestelijken, beroemdheden en betrokken leden van de gemeenschap kwamen samen voor de ‘Vrede in de Straten’-demonstratie in Harlem van 110th Street en Lennox Avenue tot 151st Street en 7th Avenue.

Andere groepen die meededen aan de optocht waren het National Action Network, de Weg naar een Gelukkig Leven Stichting, LIFE Camp Inc., Youth Over Guns, NAACP, Street Corner Resources, Love Art Group, Indigo Brand Management, Sharpton Entertainment, African Immigrants’ Commission, Freedom Entertainment Group, Blue Inc., Chasity Cox PR, Women’s March Youth Empower, het Gemeenschapscentrum van de Scientology Kerk Harlem en het Brown Eyez Magazine.

De United in Peace Foundation heeft sinds oktober 2012 samen met bikerclubs maandelijkse Vredesritten georganiseerd in en rond Los Angeles. In 2017 breidde de beweging zich uit naar New York, met een afdeling die in Harlem werd opgericht. De Zaterdag-optocht, die de gemeenschap samenbrengt voor vrede en solidariteit en tegen wapengeweld, werd gehouden in reactie op de zinloze moord op rapartiest Nipsey Hussle in Los Angeles en andere schietpartijen en gewelddadigheden in de straten van New York en in heel de Verenigde Staten. De deelnemers demonstreerden ook in solidariteit met de families van de slachtoffers van de schietpartij in Virginia Beach die net de dag ervoor had plaatsgevonden. De optocht was bedoeld om een boodschap uit te sturen naar gemeenschappen in het land: “We zullen niet toestaan dat geweld in onze gemeenschappen normaal wordt.”

De optocht was bedoeld om een boodschap uit te sturen naar gemeenschappen in het land: “We zullen niet toestaan dat geweld in onze gemeenschappen normaal wordt.”

Vrijwilligers van United in Peace hielpen om exemplaren van de gelofte van de Million Man March van 1995 en van hun eigen gepersonaliseerde De Weg naar een Gelukkig Leven uit te delen, om advies te geven aan plaatselijke bewoners over hoe ze een welvarend, geweldloos leven kunnen leiden. Het boekje bevat relevante leefregels zoals Leefregel 8, “Maak je niet schuldig aan moord” en Leefregel 11, “Breng mensen van goede wil geen schade toe”.FEITEN

WAT EEN JAAR KAN BRENGEN
Hier is een overzicht van hoe De Weg naar een Gelukkig Leven de mensheid in het afgelopen jaar heeft bereikt:

285

GEPERSONA­LISEERDE KAFTEN

werden er dit jaar door individuen en bedrijven gecreëerd

5665

SCHOLEN

werden met ‘De Weg naar een Gelukkig Leven’-onderwijs­materialen bereikt

135.960

STUDENTEN

kregen TWTH-seminars en leerden tools die op gezond verstand zijn gebaseerd om een beter leven te leiden

111

LANDEN

ontvingen dit jaar ‘De Weg naar een Gelukkig Leven’-materialen

28,9

DUIZEND

mensen werden bereikt met De Weg naar een Gelukkig Leven-boek-op-film en de 21 non-profit commercials op tvWEDERZIJDS RESPECT HERSTELLEN

The Way to Happiness Foundation International (Jongeren voor Mensenrechten Internationaal) heeft als doel het morele verval van de maatschappij om te keren door vertrouwen en eerlijkheid te herstellen door de 21 leefregels op grote schaal te verspreiden. Uw donaties helpen om de productie en verspreiding van De Weg naar een Gelukkig Leven-boekjes en het lesmateriaal mogelijk te maken.