NIEUWSHERSTELLEN VAN EERGEVOEL EN ZELFRESPECT

GEEF EEN GEIT, HET IS DE WEG NAAR EEN GELUKKIG LEVEN

Vader Teddy Sichinga houdt een preek waarin hij de leefregels van De Weg naar een Gelukkig Leven opneemt. Daarbij geeft hij zijn congregatie tools om de gemeenschap weer tot leven te brengen.
Gezond verstand als gids voor een beter leven: van toepassing en invloedrijk in alle gemeenschappen.

Vader Teddy Sichinga kwam voor het eerst in aanraking met De Weg naar een Gelukkig Leven toen hij priester was van een parochie van de Anglicaanse Kerk in Kasama, Zambia. Hij vond de antwoorden die zijn kerk nodig had. Hij vertoonde regelmatig De Weg naar een Gelukkig Leven film in de zondagsschool en kinderen begonnen terug naar de kerk te komen, klassen vulden zich op en kinderen kregen zelfs hun ouders zover dat ze ook kwamen. De kerk liep weer vol.

Toen vader Sichinga weer naar zijn woonplaats Mansa was teruggekeerd en het daar over nam, waren er in een jaar tijd, ongeveer 4000 van zijn 9000 geregistreerde kerkleden die naast Bijbelstudie wekelijks De Weg naar een Gelukkig Leven bestudeerden.

Het is duidelijk dat de 21 leefregels niet minder van toepassing zijn op het platteland in Zambia als waar dan ook, alleen de vertolking ervan verschilt. “Mensen hebben naar aanleiding van het De Weg naar een Gelukkig Leven programma geiten en kippen aan anderen gegeven die geen geiten en kippen hadden, om ze zo in economisch opzicht te helpen, om zo de armoede in het gebied te verlichten”, zegt vader Sichinga. “Door elkaar te empoweren hoefden leden van de gemeenschap geen leningen bij een instantie af te sluiten. Daardoor was er meer geld over om het schoolgeld voor hun kinderen te betalen.”

Vader Sichinga is nu de Voorzitter van de Raad van Kerken in Mansa en geeft de eer voor zijn succes aan De Weg naar een Gelukkig Leven. “Als ik naar deze technologie van L. Ron Hubbard kijk, zie ik dat het echt een heel grote verandering en verbetering in het leven van de mensen in Zambia teweeg heeft gebracht.”WE WILLEN echt VAN JE HOREN

De Weg naar een Gelukkig Leven trainingsseminars worden in alle politiedistricten van de Filipijnse Nationale Politie gegeven. Hier is wat deelnemers erover te zeggen hebben.

WAARNEMEND COMMISSARIS VAN POLITIE, POLITIEBUREAU SAN JUAN

COMMANDANT, FILIPIJNSE NATIONALE POLITIE

AGENT VAN DE FILIPIJNSE NATIONALE POLITIE

AGENT VAN DE FILIPIJNSE NATIONALE POLITIE

COMMANDANT, FILIPIJNSE NATIONALE POLITIEFEITEN

CELSTRAF VOOR MEXICAANSE JONGEREN
De morele uitdaging van de hedendaagse Mexicaanse jongeren wordt getoond met deze statistieken over één jaar.

16.000

ARRESTATIES

in slechts één jaar, voor deelname aan diverse vormen van misdaad.

62%

NOOIT INGELICHT

over de misdaad waarvan ze werden beschuldigd, voordat ze gevangen werden gezet.

17%

HAD GEEN ETEN

thuis toen ze opgroeiden.

41%

MISHANDELD OF MISBRUIKT

tijdens de kindertijd.

45%

HOPELOOS

of ze na hun vertrek uit de gevangenis het beter zullen doen als daarvoor.DONEER

The Way to Happiness Foundation International heeft als doel het morele verval van de maatschappij om te keren door vertrouwen en eerlijkheid te herstellen door de 21 leefregels op grote schaal te verspreiden. Uw donaties helpen om de productie en verspreiding van De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes en het lesmateriaal mogelijk te maken.