Ghana: het nieuwste lid van De Weg naar een Gelukkig Leven familie

|

Ghana

.

June 1, 2010

|

De Weg naar een Gelukkig Leven Stichting lanceerde onlangs haar campagne in Ghana, Afrika, door een seminar te houden in een middelbare school die gebouwd is door de inwoners van een kleine gemeenschap. De inwoners van de stad en de medewerkers van de school waren bezorgd over de groei van criminaliteit bij jongeren. Na een nauwkeurige overweging, kondigden ze aan dat ze besloten hadden om De Weg naar een Gelukkig Leven campagne te introduceren om zowel het criminaliteitscijfer te verlagen als een gevoel van hoop en geluk te brengen aan iedereen die erbij betrokken is.

Tijdens het seminar, was er een levendige uitwisseling tussen de faculteit, bestuurskundigen en de studenten over de eenentwintig leefregels van De Weg naar een Gelukkig Leven. Docenten zijn van plan om de informatie van deze campagne in hun klassen te gaan gebruiken.

Het evenement had ook studenten die trots het “Wees Bekwaam” (leefregel 17) T-shirt droegen, omdat ze nu een actieve rol namen in het toepassen van de leefregels in zowel hun school als thuis. Daarom doet het woord over het programma nu de ronde. Andere scholen vragen hoe ze mee kunnen doen met De Weg naar een Gelukkig Leven. De volgende fase van de campagne in Ghana vereist ten minste 2000 boekjes in het Engels en Ewe, één van de oorspronkelijke talen die gesproken wordt in de berggemeenschappen van Ghana.