Groepen in Kansas City rijden voor vrede

Sinds september 2020 komen groepen in Kansas City samen om vrede en eenheid voor een veiligere, minder gewelddadige gemeenschap te promoten.

lees meer >>

Geluk: iets wat de moeite waard is om te delen

Vrijwilligers van De Weg naar een Gelukkig Leven-groepen in Spanje reiken naar hun gemeenschap om de kwaliteit van het leven te verbeteren.

lees meer >>

Begin het nieuwe jaar op het juiste pad

Om het nieuwe jaar op het juiste pad te beginnen, zal De Weg naar een Gelukkig Leven, een op gezond verstand gebaseerde gids voor een beter leven, je niet alleen helpen om je aan je goede voornemens te houden, maar zal het door zijn 21 leefregels ook de weg banen naar een fatsoenlijker en gelukkiger leven.


lees meer >>

Geluk brengen naar Karate­kampioenschap

De Weg naar een Gelukkig Leven sluit zich aan bij de weg van karate in de geboorteplaats van deze discipline: het eiland Okinawa.

lees meer >>

Kenia’s Re4misten veranderen sloppenwijken in het land

Voormalige Keniaanse gevangenen zetten de organisatie Re4mist op om de sloppenwijken van Nairobi te hervormen, zodat anderen niet dezelfde weg inslaan als zij.

lees meer >>

Club Desafío helpt Hondurese jongeren om drugs en bendes te weerstaan

Eduardo Sabillon is gepassioneerd als het gaat om de jeugd van zijn land, Honduras, te bereiken met De Weg naar een Gelukkig Leven. Hij wil hen behoeden voor een toekomst waarin ze bij bendes en misdaad betrokken zijn.


lees meer >>

Colombia geeft de wereld een les – dankzij María Lara

Als jong kind al wilde María Lara haar geliefde land Colombia veranderen. Met De Weg naar een Gelukkig Leven doet ze dat – en nog veel meer.

lees meer >>

De Harlem ‘Vrede in de Straten’-demonstratie richt zich op wapengeweld

United in Peace weet dat er een juist antwoord is op wapengeweld. Ze sloten zich aan bij andere organisaties om in de straten van Harlem te demonstreren om dat punt luid en duidelijk te maken terwijl ze De Weg naar een Gelukkig Leven verspreidden.

lees meer >>

Geluk en nieuwe hoop voor Zuid-Afrikanen

Zo’n 70.000 exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven creëren een gelukkige Zuid-Afrikaanse presidentiële inwijding, zonder incidenten.

lees meer >>

De Dominicaanse Republiek vindt zijn schoonheid met de Weg naar een Gelukkig Leven

Het Weg naar een Gelukkig Leven team in de Dominicaanse Republiek bereikt de samenleving met 21 leefregels en vermindert het aantal geweldsmisdrijven in het schilderachtige Caribische land.

lees meer >>

Dorado, Porto Rico, opent een Weg naar een Gelukkig Leven Pad

Op verzoek van de burgemeester van Dorado, heeft de stad nu een Weg naar een Gelukkig Leven pad – en een gedenkteken voor de auteur ervan. Het doel ervan is de 21 leefregels voor een beter leven voor alle burgers toegankelijk te maken.

lees meer >>

Geluk voor het “Eiland van Specerijen” in de Cariben

Dr. Sheridan Cyrus en zijn team brengen De Weg naar een Gelukkig Leven naar de gevangenissen en de politie van zijn land, Grenada.

lees meer >>

Al samba-dansend op weg naar een gelukkig leven

Een sambaschool brengt vreugde en De Weg naar een Gelukkig Leven naar dansers en hun publiek.


lees meer >>

Kalmte brengen naar burgers in turbulente tijden met de weg naar een gelukkig leven

Mensen van vele verschillende nationaliteiten en etnische groeperingen in Brussel, België, vinden de weg naar vrede en begrip, dankzij De Weg naar een Gelukkig Leven afdeling in België.

lees meer >>

Culturele tradities eren op de internationale dag van de vriendschap

De Weg naar een Gelukkig Leven afdeling van Pasadena, Californië, organiseerde een viering van de Internationale Dag van de Vriendschap, waarin de Sri Lankaanse cultuur, etenswaren en tradities centraal stonden.

lees meer >>