Colombia geeft de wereld een les – dankzij María Lara

Als jong kind al wilde María Lara haar geliefde land Colombia veranderen. Met De Weg naar een Gelukkig Leven doet ze dat – en nog veel meer.

lees meer >>

De Harlem ‘Vrede in de Straten’-demonstratie richt zich op wapengeweld

United in Peace weet dat er een juist antwoord is op wapengeweld. Ze sloten zich aan bij andere organisaties om in de straten van Harlem te demonstreren om dat punt luid en duidelijk te maken terwijl ze De Weg naar een Gelukkig Leven verspreidden.

lees meer >>

Geluk en nieuwe hoop voor Zuid-Afrikanen

Zo’n 70.000 exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven creëren een gelukkige Zuid-Afrikaanse presidentiële inwijding, zonder incidenten.

lees meer >>

De Dominicaanse Republiek vindt zijn schoonheid met de Weg naar een Gelukkig Leven

Het Weg naar een Gelukkig Leven team in de Dominicaanse Republiek bereikt de samenleving met 21 leefregels en vermindert het aantal geweldsmisdrijven in het schilderachtige Caribische land.

lees meer >>

Dorado, Porto Rico, opent een Weg naar een Gelukkig Leven Pad

Op verzoek van de burgemeester van Dorado, heeft de stad nu een Weg naar een Gelukkig Leven pad – en een gedenkteken voor de auteur ervan. Het doel ervan is de 21 leefregels voor een beter leven voor alle burgers toegankelijk te maken.

lees meer >>

Geluk voor het “Eiland van Specerijen” in de Cariben

Dr. Sheridan Cyrus en zijn team brengen De Weg naar een Gelukkig Leven naar de gevangenissen en de politie van zijn land, Grenada.

lees meer >>

Al samba-dansend op weg naar een gelukkig leven

Een sambaschool brengt vreugde en De Weg naar een Gelukkig Leven naar dansers en hun publiek.


lees meer >>

Kalmte brengen naar burgers in turbulente tijden met de weg naar een gelukkig leven

Mensen van vele verschillende nationaliteiten en etnische groeperingen in Brussel, België, vinden de weg naar vrede en begrip, dankzij De Weg naar een Gelukkig Leven afdeling in België.

lees meer >>

Culturele tradities eren op de internationale dag van de vriendschap

De Weg naar een Gelukkig Leven afdeling van Pasadena, Californië, organiseerde een viering van de Internationale Dag van de Vriendschap, waarin de Sri Lankaanse cultuur, etenswaren en tradities centraal stonden.

lees meer >>

Uit Afrika: een interview met een Tanzaniaanse leraar

Vanuit de Tanzaniaanse loopgraven vertelt Jackson Buzingo ons hoe De Weg naar een Gelukkig Leven hem de mogelijkheid gaf om een nieuwe toekomst naar anderen te brengen.


lees meer >>

Zorgen voor Miami’s beroemde stranden

Vrijwilligers dragen hun steentje bij tijdens een grote schoonmaak om een van de meest gekoesterde resources van hun stad te behouden.


lees meer >>

De Weg naar een Gelukkig Leven om het zelfrespect van gedetineerden te rehabiliteren

Het verliezen van zelfrespect leidt tot criminaliteit. De Weg naar een Gelukkig Leven is een tool om de neergaande spiraal om te keren en wordt over de hele wereld ter beschikking gesteld aan penitentiaire inrichtingen.

lees meer >>

Bescherm en verbeter de omgeving met De Weg Naar Een Gelukkig Leven

Ter ere van de Wereldmilieudag van de Verenigde Naties, hielden De Weg naar een Gelukkig Leven-afdelingen over de hele wereld evenementen en activiteiten om mensen bewust te maken van de noodzaak om onze omgeving te beschermen.

lees meer >>

Een nieuwe toekomst voor Zuid-Afrika met TWTH

De afdeling van De Weg naar een Gelukkig Leven in Zuid-Afrika bereikt elke laag van de samenleving en in elke uithoek van hun land om de stijgende misdaad aan te pakken.


lees meer >>

Durban voelde nog nooit zo schoon

Durbans TWTH-team brengt leefregel 12 van De Weg naar een Gelukkig Leven tot leven.

lees meer >>