DONATIES

Omdat een boek alleen maar nuttig kan zijn als het in de handen van de mensen komt, plannen vrijwilligergroepen hoe ze De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes in vergelegen gebieden kunnen distribueren.

Je donaties worden gebruikt voor campagnes over de hele wereld. Deze campagnes houden het volgende in: schoolprogramma"s, wedstrijden, het grootschalig uitzenden van onze Non-profit Commercials en de levering van boeken, films en materialen met name in tijden van crisis en geweld.

Het is door jouw bijdrage dat het ons in staat stelt om elk jaar miljoenen mensen te helpen met een boodschap die gebaseerd is op gezond verstand zoals beschreven in De Weg naar een Gelukkig Leven en ze daardoor te helpen een gelukkiger leven te leiden en betere gemeenschappen te creëren. Donaties zijn belangrijk voor ons om mensen over de hele wereld te bereiken.

Alle De Weg naar een Gelukkig Leven donateurs ontvangen regelmatig nieuws via e-mail en ieder kwartaal een De Weg naar een Gelukkig Leven nieuwsbrief, zodat je geïnformeerd blijft over wat uw donatie doet om situaties te verbeteren in gebieden van onrust.

Help bij het creëren van een wereld met eerlijkheid, fatsoen en vertrouwen.

Steun De Weg naar een Gelukkig Leven Stichting

Om een donatie te maken, bel 1-800-255-7906

HARTELIJK DANK VOOR JOUW STEUN.