WAT IS DE WEG NAAR EEN GELUKKIG LEVEN?

De eerste morele code die geheel gebaseerd is op gezond verstand, werd voor het eerst uitgegeven in 1981, met als doel de huidige morele achteruitgang in de maatschappij te stoppen en om integriteit en vertrouwen in de Mens te herstellen. De Weg naar een Gelukkig Leven heeft ook een Guinness Record als het meest vertaalde niet-religieuze boek ter wereld.

Het is geschreven door L. Ron Hubbard, en het vult het morele vacuüm in een steeds materialistisch wordende samenleving en bevat eenentwintig basisprincipes die je begeleiden naar een beter leven.

Deze gedragscode kan door iedereen nagevolgd worden, ongeacht ras, huidskleur of geloof, en is erop gericht om de banden te herstellen die de mensheid verenigen.

Maar de werkelijke kracht van het boek wordt pas gerealiseerd wanneer het van hand tot hand aan anderen wordt doorgegeven. Omdat de acties van mensen om je heen je leven kunnen beïnvloeden, verbeter je je eigen voortbestaan wanneer je exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven aan vrienden, bekenden, werknemers en klanten uitdeelt. Op die manier help je anderen om beter voort te bestaan en een gelukkiger leven te leiden. Zij geven op hun beurt exemplaren van het boekje aan de mensen op wie zij invloed uitoefenen, en zetten hun medemensen aan om anderen met vriendelijkheid, mededogen en respect te behandelen.

En zo gaat het verder, van de ene persoon naar de andere, om anderen te helpen een beter leven te leiden.

Voor een gratis informatiepakket dat een exemplaar bevat van het boek De Weg naar een Gelukkig Leven en DVD die het Weg naar een Gelukkig Leven programma introduceert, klik hier.