LESMATERIALENPAKKET VOOR DOCENTEN DETAILS

Het Lesmaterialenpakket voor docenten is een effectief middel om de leefregels gebaseerd op gezond verstand uit De Weg naar een Gelukkig Leven te onderwijzen.

Door middel van het curriculum van De Weg naar een Gelukkig Leven, leren jongeren hoe ze de fundamentele concepten van respect, fatsoen en barmhartigheid kunnen toepassen.

Hoewel de Onderwijzersgids is bedoeld voor leraren in openbare en privé scholen, wordt het ook gebruikt in jeugdactiviteiten en programma’s vanuit de gemeenschap.

De lesplannen behandelen de eenentwintig leefregels uit De Weg naar een Gelukkig Leven en zijn samengesteld voor tieners en jonge volwassenen.

Dit curriculum voorziet in een unieke, niet veroordelende manier om concepten van goed en verkeerd te introduceren aan jongeren, dat resulteert in positieve en productieve keuzes.

Het Lesmaterialenpakket voor docenten bevat:

Een ijzersterk curriculum dat gebruik maakt van een interactieve benadering met audiovisuele hulpmiddelen en praktische activiteiten die de leerlingen er volledig bij betrekken. Ze worden geïntroduceerd met iedere leefregel door de Non-profit Commercials en bekijken De Weg naar een Gelukkig Leven film: de complete tekst uit het boek tot leven gebracht op film.
De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes voor in de klas. Er zitten twee bundels van twaalf in het pakket. Als je klas meer dan vierentwintig leerlingen heeft, dan kun je tot twee bundels extra kosteloos bijbestellen.
Posters van De Weg naar een Gelukkig Leven leefregels worden gebruikt als een hulpmiddel voor de leraar om iedere leefregel waar de studenten over leren aan te vullen. In aanvulling tot het ophangen in de klaslokalen, kunnen de posters ook opgehangen worden in de kantine en in de schoolgangen.  
Beoordelingsmaterialen worden verstrekt om je te helpen verbeteringen en veranderingen in houdingen en handelingen op te merken. Surveys en statistische metingen geven je inzicht in welk gebied je zou moeten behandelen met je curriculum. Gezichtspunten van je studenten worden getest voor en na het programma om te laten zien wat voor veranderingen in gedrag en keuzes ze gemaakt hebben.

Als je een docent of leraar bent, klik hier om het gratis De Weg naar een Gelukkig Leven Lesmaterialenpakket voor docenten te bestellen.