Aangepaste OmslagenDe Weg naar een Gelukkig Leven aangepaste boekjes

Iedereen heeft een effect op een ander – positief of negatief.

Of men nu een bedrijf runt of als persoon, men kan een ander beïnvloeden. Een van de manieren om dat op een positieve manier te doen is met het De Weg naar een Gelukkig Leven boekje.

De boodschap van het boekje houdt mede in het met anderen te delen. Om dit beter mogelijk te maken, heeft De Weg naar een Gelukkig Leven Stichting supermoderne faciliteiten voor het ontwerpen en illustreren en on-demand printen van de boekjes in haar hoofdkwartier in Glendale, Californië. Daar worden de boekjes in 97 talen met aangepaste omslagen geproduceerd voor iedere persoon, groep, bedrijf of instantie die deze boodschap van goede wil wenst door te geven.

The Way to Happiness Foundation verleent ook het recht om het boekje te herdrukken aan bedrijven, instellingen of instanties die grote hoeveelheden van het De Weg naar een Gelukkig Leven boekje willen laten printen om uit te delen aan hele scholen, gemeenschappen of landen.

Door De Weg naar een Gelukkig leven individueel uit te delen, zal de rust steeds meer toenemen.

De gepersonaliseerde boekjes worden verkocht in setjes van 12 voor $24.

Help anderen met De Weg naar een Gelukkig Leven Geef het door!

Krijg hulp bij het ontwerpen van de aangepaste omslag.
Download sjabloon en ontwerp mijn omslag
Bestel exemplaren van de bestaande edities

Je informatie

Vul dit formulier in en een vertegenwoordiger van De Weg naar een Gelukkig Leven Stichting zal contact met je opnemen bij het creëren van je aangepaste omslag. Je zult ook instructies via email ontvangen over hoe je aangepaste illustraties, logo’s of tekst kunt sturen.
Graag ontvangt de Stichting De Weg naar een Gelukkig Leven de volgende informatie en download dan een sjabloon voor je eigen aangepaste omslag.

Omschrijf de aangepaste omslag die je wilt maken, inclusief een beschrijving van iedere gewenste tekst (in de taal waarin je het boekje wil ontvangen), illustraties, logo's, enz.: