DE WEG NAAR EEN GELUKKIG LEVEN

De taak van het helpen om een gehele cultuur te revitaliseren vereist een wereldwijde organisatie met het doel om De Weg naar een Gelukkig Leven in de handen van ieder individu op aarde te plaatsen. Om aan die missie te voldoen werd De Weg naar een Gelukkig Leven Stichting opgericht.

De stichting functioneert als een centrale hulpbron om het publiek te assisteren met distributieprojecten die nodige veranderingen in bedrijven, gemeenschappen en hele regio’s tot stand brengen en wordt gesteund door een groeiend wereldwijd netwerk van De Weg naar een Gelukkig Leven afdelingen die het boek in omloop brengen in alle sectoren van de samenleving. Als resultaat daarvan, gebruiken mensen rondom de wereld – van staatshoofden, burgemeesters en CEO’s van erg succesvolle bedrijven, tot dokters, advocaten, plaatselijke zakenleiders en gemeenschapsleiders – nu De Weg naar een Gelukkig Leven om de huidige morele achteruitgang om te draaien.

Tot nu toe, zijn er zo’n 87 miljoen exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven gedistribueerd in meer dan 97 talen en in 174 landen.

Je kunt met deze beweging meehelpen om het voortbestaan van onze moderne cultuur te verhogen, klik hier.