WELKOM DOCENTEN EN LERAREN

Niemand twijfelt aan het feit dat normen en waarden in de loop der jaren sterk achteruit zijn gegaan. Het sterk toegenomen gebruik van drugs en alcohol, dat bij de huidige jonge generatie maar al te vaak voorkomt, heeft op scholen, in steden en landen de misdaad behoorlijk doen toenemen. De statistieken tonen aan dat de verspreiding van drugs en een toename van geweld hand in hand gaan.

Eerlijkheid, fatsoen en zelfrespect worden dagelijks door een breed scala van oorzaken onderuit gehaald. Onze jeugd staat bloot aan de druk van leeftijdgenoten, aan omgang met mensen met slechte bedoelingen die hun brood verdienen met destructieve middelen en degeneratie, zonder daarbij onderscheid te maken of scrupules te hebben.

En zoals we heel goed weten is het geweld niet slechts beperkt tot donkere steegjes en achterbuurten. Bloedvergieten in klaslokalen, kantines en zelfs op speelplaatsen komt maar al te vaak voor.

We zijn het verplicht een verandering teweeg te brengen met De Weg naar een Gelukkig Leven – een op gezond verstand gebaseerde gids naar een beter bestaan die in 97 verschillende talen naar meer dan 87 miljoen mensen is verspreid.

De Weg naar een Gelukkig Leven werd voor het eerst dertig jaar geleden geïntroduceerd in scholen en is gericht op het helpen van diegenen die onze toekomst zijn: onze jeugd. Het is een feit dat je als docent het vermogen hebt om die positieve verandering teweeg te brengen.

De niet-religieuze en onpartijdige De Weg naar een Gelukkig Leven heeft intussen lofbetuigingen gekregen van schoolkinderen, docenten, onderwijskundigen, schoolhoofden, professoren, gouverneurs, burgemeesters, artsen, verpleeg(st)ers, advocaten, dominees en priesters, die de leefregels in dit boek hebben gebruikt en anderen hebben geholpen om fatsoenlijke, eerlijke en gelukkigere levens te gaan leiden.

De Weg naar een Gelukkig Leven
Onderwijzerspakket
Vandaag de dag, door jaren ervaring met het gebruik van De Weg naar een Gelukkig Leven en z’n programma’s in scholen en onder studenten, werd het meest effectieve tool voor een docent gecreëerd om de weg te wijzen naar een minder gevaarlijk en gelukkig leven: De Weg naar een Gelukkig Leven Lesmaterialenpakket voor docenten.

We bieden onderwijzers en gemeenschappen deze pakketten GRATIS aan, als vitaal middel om het morele verval dat de samenleving teistert een halt toe te roepen. Met effectieve strategieën en praktische hulpmiddelen, is het verkrijgbaar om te gebruiken in de klas of in gemeenschapsgroepen.

Je kunt een positieve invloed uitoefenen door De Weg naar een Gelukkig Leven te gebruiken in je school en gemeenschap. Wij staan klaar om je te helpen. Begin vandaag nog.

Klik hier om je gratis De Weg naar een Gelukkig Leven Lesmaterialenpakket voor docenten te bestellen >>