BEDRIJVEN

Het Herstellen van Vertrouwen en Eerlijkheid op het Werk

We leven in een wereld van immoraliteit en toenemende criminaliteit. We voelen dagelijks de terugslag hiervan. Diefstal door werknemers veroorzaakt een derde van alle faillissementen onder bedrijven en kost werkgevers een miljard dollar per jaar. Verzekeringsfraude overschrijdt jaarlijks de 80 miljard dollar aan voorgewende ongelukken, verwondingen en ziekten.

Gedrag dat ooit als onacceptabel werd geacht zoals liegen, vals spelen en fouten verdoezelen zijn nu een dagelijks fenomeen op de hedendaagse werkplaats. Neem dit samen met het toegenomen gebruik van verdovende middelen, interpersoonlijke conflicten, laag moreel, spijbelen en personeelsverloop en er bestaat geen twijfel aan dat deze crisis een effectieve oplossing vereist.

Aan de wortel van dit alles ligt het verlies van de fundamentele waarden en normen die noodzakelijk zijn om ongekend goede integriteit op de werkplaats te hebben.

De Weg naar een Gelukkig Leven, een op gezond verstand gebaseerde gids voor een beter leven, helpt daarbij. Deze niet-religieuze publicatie met haar eenentwintig fundamentele leefregels begeleidt een individu naar ethische keuzes, vooral als je met moeilijke beslissingen te maken hebt.

De Weg naar een Gelukkig Leven wordt al meer dan vijfentwintig jaar gebruikt door zakenleiders, gemeenschapsleiders en docenten en heeft bewezen een ongekend succes te zijn bij het veranderen van de houdingen en het gedrag van werknemers en het vermogen om problemen op te lossen.

Of je nou een CEO bent, een human resource-directeur, personeelscounselor of een bezorgde zakenman, dit programma kan je helpen om anderen te beïnvloeden op hun pad naar eerlijke en ethische keuzes en daarmee de productiviteit en de levensvatbaarheid verhogen van je bedrijf of organisatie.

Om een gratis De Weg naar een Gelukkig Leven Informatiepakket voor bedrijven te bestellen klik hier >>

De Weg naar een Gelukkig Leven Stichting biedt ook een omvattend pakket aan dat je kunt gebruiken om op gezond verstand gebaseerde waarden op jouw werkplaats te herstellen.

Om je Op Gezond Verstand Gebaseerde Waarden Hulpmiddelen Pakket te bestellen, klik hier >>