HET HERSTELLEN VAN ZELFRESPECT LESMATERIALENPAKKET DETAILS

Het Herstellen van het Zelfrespect programma van De Weg naar een Gelukkig Leven geeft professionele correctieambtenaren effectieve middelen die ze nodig hebben om vertrouwen, respect en eerlijkheid te herstellen met de samenleving waar zij in dienen.

In handen van mensen zoals jijzelf, die in de voorste gelederen werken om personen te bereiken om ze ten goede te veranderen, kan je nu die veranderingen teweegbrengen.

HET HERSTELLEN VAN ZELFRESPECT LESMATERIALENPAKKET BEVAT:

De Weg naar een Gelukkig Leven film, een 2 uur lange film met 23 delen die ieder principe van De Weg naar een Gelukkig Leven levendig uitbeelden en illustreren. De film onderwijst effectief en gemakkelijk en laat de leefregels zo tot iedereen doordringen.
Een ijzersterk leerplan dat gebruikmaakt van een interactieve benadering met De Weg naar een Gelukkig Leven spotjes en praktische activiteiten die de deelnemers er volledig bij betrekken.
De Weg naar een Gelukkig Leven boekjes voor je deelnemers. Er zitten twee bundels van twaalf in het pakket. Als je klas meer dan vierentwintig deelnemers heeft dan kun je tot twee bundels extra kosteloos bijbestellen.
• Hulpmiddelen voor goed begrip, waaronder een volledige woordenlijst in de Handleiding voor de Groepsbegeleider om deelnemers te helpen het vocabulaire te begrijpen.
• Positieve Onderwijs Methoden die er de nadruk op leggen dat leerlingen observeren en tot hun eigen conclusies komen.
• Evaluatiemiddelen om je te helpen om verbeteringen en veranderingen in houdingen en handelingen op te merken.

Met Het Herstellen van Zelfrespect Lesmaterialenpakket van De Weg naar een Gelukkig Leven, kun je dit bewezen programma GRATIS naar jouw instelling of organisatie brengen.

Als je een professionele correctieambtenaar bent, klik hier om je gratis Het Herstellen van Zelfrespect Lesmaterialenpakket te bestellen >>