POLITIE PROJECTEN

Projecten om criminaliteit terug te dringen en de gemeenschap te verbeteren

budgets De kosten van penitentiaire inrichtingen zijn in de VS van $11 miljard naar meer dan $49 miljard in de afgelopen negenentwintig jaar, omhooggeschoten. Er zijn meer dan 2.319.258 volwassenen in Amerikaanse gevangenissen of één op de 100 mannen of vrouwen. De Verenigde Staten heeft de snelst groeiende gevangenisbevolking op aarde – voor elke 100.000 mensen zijn er 758 opgesloten.

Drugs, misdaad en geweld gedijen enkel in een cultuur die geen duidelijk onderscheid kan maken tussen goed en slecht.

Aan de wortel van dit alles ligt het verlies van de fundamentele waarden en normen die noodzakelijk zijn om een cultuur op te bouwen gebaseerd op eerlijkheid, waardigheid en vertrouwen.

Door De Weg naar een Gelukkig Leven te gebruiken in preventieprogramma’s en bij het handhaven van de gemeenschap, kun je een positieve impact creëren op jongeren en helpen de criminaliteit en geweld in jouw gemeenschap terug te dringen.

Het is niet-religieus en niet-politiek van aard en wordt toegepast in scholen, gezinnen, bedrijven en correctiefaciliteiten.

De Weg naar een Gelukkig Leven behaalt resultaten bij het terugdringen van criminaliteit en zet jongeren en volwassen overtreders op het juiste pad. Het werd gebruikt om bij criminaliteitspreventie in gemeenschappen te assisteren en bij het trainen van politie en gevangenbewaarders.

Hier zijn een aantal manieren waarop je effectief om een gebrek aan morele waarden en criminaliteit in je gemeenschap terug kunt dringen.

  1. Geef het boek De Weg naar een Gelukkig Leven of De Weg naar een Gelukkig Leven boek-op-film aan overtreders om ze weer op het juiste spoor te krijgen. Om het te bestellen, klik hier.
  2. Laat politieagenten het boek geven aan leden van de gemeenschap, aan buurtpreventie groepen en diegenen die betrokken zijn bij gemeenschapstoezicht.
  3. Geef exemplaren van het boek aan je agenten en moedig ze aan om het te lezen en te gebruiken wanneer ze omgaan met leden van de gemeenschap.
  4. Zorg ervoor dat De Weg naar een Gelukkig Leven Non-profit Commercials vertoond worden voor jongerengroepen, scholen, naschoolse programma’s en nablijfcentra en zorg ervoor dat docenten De Weg naar een Gelukkig Leven gebruiken bij het geven van bijles en hun begeleidingsprogramma’s.
  5. Introduceer De Weg naar een Gelukkig Leven voor gebruik in oudercursussen, woedebeheersing, het oplossen van conflicten In Nederland kennen we dat niet.
  6. Voorzie reclasseringsambtenaren met exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven voor voorwaardelijk veroordeelden, voorwaardelijk vrijgestelden en hun families.
  7. Verkrijg exemplaren van het boek en distribueer het aan gevangenen in plaatselijke gevangenissen en penitentiaire inrichtingen.
  8. Herdruk voor het boek De Weg naar een Gelukkig Leven (licentie beschikbaar door contact met ons op te nemen) voor jouw afdeling of instantie.

ONDERNEEM VANDAAG NOG ACTIE

Voor een gratis informatiepakket inclusief een exemplaar van het boek De Weg naar een Gelukkig Leven en een DVD die het Weg naar een Gelukkig Leven programma introduceert, klik hier.