OUDERS

Vertrouwen, eerlijkheid en fatsoen bijbrengen met De Weg naar een Gelukkig Leven

Vijfenzestig procent van de 13- en 17 jarigen zeggen dat er “erg veel” of “een aanzienlijke mate van” spieken op school gaande is. Dertig procent van groep 6 en groep 10 worden wel eens getreiterd. Tweeënveertig procent van Amerikaanse tieners (leeftijden 10–17) zijn weleens blootgesteld geweest aan online pornografie.

Behalve de invloeden in de gemeenschap, worden je familie en kinderen ook onderworpen aan een lawine van negatieve berichten van de media en entertainment, die allemaal hun welzijn dreigen te ondermijnen. Concepten van praktische moraliteit en juist gedrag worden maar al te zelden aan onze jongeren onderwezen, wat hen stuurloos achterlaat zonder een moreel kompas.

Geef je Kinderen een Moreel Kompas om door het Leven te Reizen

De Weg naar een Gelukkig Leven is een effectief middel voor het tegengaan van die negatieve invloeden en om vertrouwen, eerlijkheid en fatsoen om je heen te herstellen. Gezond verstand als gids voor een beter leven, kan je kinderen het kompas geven dat zij nodig hebben om in harmonie met elkaar te leven, en een morele basis die ze voor de rest van hun leven zullen gebruiken. Waar het boekje gebruikt is, hebben ouders bij hun kind aanzienlijke veranderingen waargenomen in het gedrag, de houding en het meewerken.

Het resultaat is een meer positieve omgeving thuis en een veiligere gemeenschap voor iedereen.

Zoals er in De Weg naar een Gelukkig Leven is vermeld: “Het ligt in uw vermogen anderen de weg te wijzen naar een minder gevaarlijk en gelukkiger leven.”

Van start gaan

Hier zijn wat manieren om meteen waarden bij te brengen en een om de situatie thuis te verbeteren, een betere gemeenschap en een betere wereld.

  • Geef het boek De Weg naar een Gelukkig Leven of De Weg naar een Gelukkig Leven boek-op-film aan je kinderen en andere familieleden, alsook aan vrienden en buren – iedereen die je leven beïnvloedt, en vraag ze om het te lezen of het te bekijken.
  • Geef ze extra exemplaren om uit te delen aan diegenen wiens leven zij beïnvloeden.
  • Bestel of download De Weg naar een Gelukkig Leven non-profit commercials en laat ze aan je kinderen zien, familie, buren, de leraren van je kind, schoolhoofd, Ouder-Leraren vereniging en gemeenschapsgroepen.
  • Stuur vrienden en kennissen naar deze website om de non-profit commercials online te bekijken.
  • Bestel geïllustreerde posters voor je familie door gebruik te maken van deze website. Dit helpt om De Weg naar een Gelukkig Leven Boodschap zichtbaar te maken.

Creëer een persoonlijk aangepast versie van De Weg naar een Gelukkig Leven voor jouw familie als een cadeau of om als boek uit te delen.

Je kunt je persoonlijk aangepast versie bestellen door hier te klikken of door contact met ons op te nemen via 1-800-255-7906 of 1-818-254-0600.