OVERHEDEN

Maak een Positieve Impact op Jongeren en Reduceer Geweld in jouw Gemeenschap

Plaatselijke overheden spenderen 100 miljard dollar aan strafrechtzaken. Er zijn meer dan 2.319.258 volwassenen in Amerikaanse gevangenissen of één op de 100 mannen of vrouwen. Er is gemeld dat er meer dan 27.900 bendes actief zijn in Amerika.

Wanneer politieke partijen strijden om de bestuurlijke macht – zoals in Thailand – zal het uitdelen van De Weg naar een Gelukkig Leven aan hen die de wet moeten handhaven en andere functionarissen, het woedende conflict laten wegebben.
Aan de basis daarvan is een verlies aan fundamentele morele waarden en zeden, aangezien drugs, misdaad en geweld alleen gedijen in een cultuur die geen goed van kwaad meer kan onderscheiden. Maar ongeacht hoe onmogelijk dit ook lijkt om te veranderen, er is een bewezen, economische oplossing. In essentie vereist het onderwijs en een gemeenschap die samenkomt om een echt verschil uit te maken, met een effectief antwoord die elke etnische groep en ras omvat. Dit is precies waar De Weg naar een Gelukkig Leven in het spel komt.

Door dit boek te gebruiken kun je een positieve impact maken op jongeren en helpen om misdaad en geweld te reduceren in jouw gemeenschap. De Weg naar een Gelukkig Leven biedt een directe aanpak aan om om te gaan met de kernoorzaken van misdaad en sociale achteruitgang.

Hier zijn manieren waarmee je effectief om kunt gaan met een gebrek aan morele waarden en waarmee je criminaliteit in je gemeenschap kunt verminderen:

  • Lever exemplaren van het boek en toon De Weg naar een Gelukkig Leven film aan scholen en jongerengroepen, leden van de gemeenschap, buurtpreventie groepen en diegenen die betrokken zijn in gemeenschapsonderwijs en misdaadpreventie inspanningen. Om boeken te bestellen klik hier.
  • Geef exemplaren van het boek en de film uit aan politieagenten en spoor ze aan om het te lezen en te gebruiken bij het omgaan van leden van de gemeenschap.
  • Voorzie Schoolbewakers met exemplaren van het boek voor gebruik met studenten, leraren en counselors.
  • Zorg dat De Weg naar een Gelukkig Leven spotjes vertoond worden voor jongerengroepen, scholen, naschoolse programma’s en detentiecentra en zorg ervoor dat ze het boek: De Weg naar een Gelukkig Leven gebruiken in hun bijles- en mentorprogramma’s. Bestel spotjes en boeken.
  • Introduceer De Weg naar een Gelukkig Leven voor gebruik in oudercursussen, woedebeheersing, training voor het oplossen van conflicten en inspanningen om bende-activiteiten te voorkomen.
  • Voorzie reclasseringsambtenaren met exemplaren van De Weg naar een Gelukkig Leven voor voorwaardelijk veroordeelden, voorwaardelijk vrijgestelden en hun families.
  • Verkrijg exemplaren van het boek en distribueer het aan gevangenen in plaatselijke gevangenissen en penitentiaire inrichtingen.
  • Herdruk De Weg naar een Gelukkig Leven met een op bestelling gemaakte omslag voor jouw stad of instantie. Klik hier om onze online winkel te bezoeken.

Aangezien een belangrijk onderdeel van het programma eruit bestaat dat je het deelt met anderen, kun je jouw exemplaren van het boek, De Weg naar een Gelukkig Leven bestellen.

Voor een gratis informatiepakket inclusief een DVD die het De Weg naar een Gelukkig Leven programma introduceert, klik hier.