REHABILITATIE PROGRAMMA VOOR PROFESSIONALS

Het Herstellen van Zelfrespect voor Volwassenen en Minderjarigen

Het verminderen van misdaad en recidivisme is van het uiterste belang op het gebied van strafrechterlijke justitie. Aan de wortel van misdaad en sociale achteruitgang ligt het verlies van de fundamentele waarden en normen die noodzakelijk zijn om een fatsoenlijke beschaving in stand te houden.

Er is echter een effectieve tool om een impact te creëren op negatief gedrag en het herstellen van respect: De Weg naar een Gelukkig Leven, een morele code volledig gebaseerd op gezond verstand voor alle rassen, geloven en culturen. Er zijn meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht in meer dan 100 talen en in meer dan 174 landen.

De Weg naar een Gelukkig Leven helpt gevangenbewaarders overal ter wereld bij het assisteren van anderen om een tweede kans te krijgen. In penitentiaire inrichtingen, jeugdinrichtingen en bij misdaadpreventie programma's voor gemeenschappen, blijkt dit opmerkelijke hulpmiddel van onschatbare waarde te zijn.

Duizenden overtreders die in contact kwamen met het boek De Weg naar een Gelukkig Leven hebben iets opvallends te zeggen: “Ik kreeg mijn zelfrespect terug.” Het is niet-religieus en geschikt voor alle etnische afkomsten en geloven en geeft de overtreder de tools die hij nodig heeft om zijn denken te herstructureren en zijn leven op orde te brengen met vertrouwen, respect en eerlijkheid.

Als je een gevangenbewaarder bent en je het De Weg naar een Gelukkig Leven programma in jouw instelling of faciliteit wilt implementeren, klik dan hier om meer te weten te komen over het Herstellen van Zelfrespect Lesmaterialen Pakket >>

Om je gratis Het Herstellen van Zelfrespect Lesmaterialen Pakket te bestellen, klik hier >>