GROEPEN IN KANSAS CITY RIJDEN VOOR VREDE

KANSAS CITY, MISSOURI, VS
26 maart 2022

Sinds september 2020 komen groepen in Kansas City samen om vrede en eenheid voor een veiligere, minder gewelddadige gemeenschap te promoten.

Zo’n 160 auto’s, motoren, SUV’s, pick-ups en showauto’s stonden op zaterdag 26 maart langs Spring Valley Park Road bij 29th Street, voor de zesde United in Peace Ride and Rally in het Spring Valley Park in Kansas City, MO. De diversiteit van de vredesritten en -rally’s laat iedereen zien hoe verenigd in vrede eruitziet.

Deelnemers stellen zich op voor de vredesrit langs Spring Valley Road, 26 maart 2022.

Deelnemers gingen om 14.15 uur van start om door de straten van East KC te rijden terwijl ze met United in Peace-vlaggen zwaaiden. Mensen van alle achtergronden, etnische groeperingen en religies reden mee. Aan het einde van de rit kwamen ze bijeen in het park voor entertainment en een rally. Sprekers deelden hun mening over het belang van samenkomen om elkaar te helpen en een sterkere, veiligere gemeenschap voor iedereen op te bouwen.

De United in Peace Ride and Rally is altijd een gratis evenement waar de gemeenschap bijeen kan komen en de gemeenschappelijke wens kan uiten om meer vrede en geluk naar Kansas City te brengen.

“De United in Peace Rides worden een groeiende beweging om eenheid en vrede te promoten”, zei een vrijwilliger van De Weg naar een Gelukkig Leven. “Als gemeenschap moeten we naar buiten reiken en anderen helpen om een betere manier voor zichzelf, hun familie en hun buurt te vinden.”

De United in Peace Foundation gebruikt De Weg naar een Gelukkig Leven, de op gezond verstand gebaseerde morele code geschreven door de filantroop L. Ron Hubbard, om verandering te bewerkstelligen en voorop te gaan naar een beter, vreedzamer leven.

De zesde Kansas City United in Peace Ride, gehouden op zaterdag 26 maart 2022, brengt diverse gemeenschappen bij elkaar om actie te ondernemen om het aantal moorden te verminderen.

De vredesrit op zaterdag had het hoogste aantal deelnemers tot nu toe en er was een nieuwe mc – een plaatselijke pastoor, een bekende activist, radiopresentator en muzikant in Kansas City. Hij predikte niet alleen over het stoppen van het geweld, hij zong er ook over en gaf een voorstelling van I Am the Voice. Zijn steun en expertise brachten het entertainment naar een heel nieuw niveau.

Zoals bij elke eerdere vredesrit traden lokale artiesten op om te entertainen en om mensen te inspireren. Onder de nieuwe groepen die zich bij deze vredesrit hadden aangesloten, was Mothers United, een groep die families van slachtoffers van moord steunt.

KCFD, de brandweer van Kansas City, was ook aanwezig en deelde informatie over gratis brandmelders uit en nam even de tijd om een praatje met de deelnemers te maken.

Als je op de hoogte wilt blijven en wilt weten wanneer de volgende United in Peace Ride plaatsvindt, volg dan United in Peace KC Facebook op www.facebook.com/UnitedinPeaceKC.